Åtte episoder igjen før vi får vite hvordan det ender med den kriminelle mesterhjernen Walter White og hans stadig mer stormannsgale dopoperasjon.

Nå har AMC offentliggjort at den siste halvdelen av sesong seks vil sendes fra 11. august, altså noe seinere enn juli som var opprinnelig planlagt.

Det er vel MAX som har sendt serien i Norge, og vi aner ikke hva de har planlagt av eventuelle sendetidspunkt – men vi satser på at det ikke blir altfor lenge etterpå.

LES OGSÅ: Klar for en egen komiserie med «Breaking Bad»-advokat Saul Goodman?

AMC kunngjorde i går også at de starter et eget talkshow, kalt «Talking Bad», som skal sendes i etterkant – der episodene analyseres og diskuteres. Forhåpentlig har amerikanerne noe mer dreis på denne typen programmer enn for eksempel SVT hadde med sitt diskusjonsprogram om «Girls».

Å diskutere hver bidige episode av serier som «Breaking Bad», «Girls» og «Game of Thrones» er i det hele tatt en ny favorittsyssel for amerikanske kulturjournalister, og her hjemme har vi også forsøkt oss med oppsummeringer av blant annet «Game of Thrones» og «Paradise Hotel».

«Breaking Bad»-skaper Vince Gilligan sier imidlertid at han aldri oppsøker nettet for å se hva som skrives om serien.

– Jeg oppsøker aldri internett for annet enn porno, sier Gilligan i et ferskt intervju med Conan O’Brien (som dessverre ikke er tilgjengelig for Youtube-seere i Norge).

Det blir uansett en tøff oppgave for AMC å erstatte «Breaking Bad», som har blitt et av kanalens absolutte flaggskip ved siden av «The Walking Dead» og «Mad Men».

Én potensiell arvtaker kan bli krimserien «Low Winter Sun», som skal sendes direkte etter «Breaking Bad» i august:

I går offentliggjorde kanalen imidlertid også at de utvikler en science fiction-serie med Joseph Kosinski («Tron: Legacy», kinoaktuelle «Oblivion») og manusforfatter Travis Beacham om en serie kalt «Ballistic City», som beskrives som en blanding av «Battlestar Galactica» og «Blade Runner».

Les mer om prosjektet her.