Beklager, alle som trodde at de siste «Breaking Bad»-episodene ville bestå av gruppeklemmer, tårevåt fornying av ekteskapsløfter, et eksoskjelett til Junior og en diger fest med kake og ballonger.

De to første teaserne for finalen (limt inn øverst i saken) tyder tvert imot på at siste halvdel av femte sesong vil by på bister bilkjøring og en fornyet interesse for kakerlakker.

Sistnevnte hobby tilfaller Jesse, spilt av Aaron Paul. Han fortalte nylig Buzzsugar om ritualene sine (eller mangel på sådan) for å lese manusene til de siste episodene.

– Om jeg fikk en mail på telefonen med de siste åtte tenkte jeg at «jeg skal vente til jeg er hjemme og ha manus på papir, sitte på sofaen, drikke vin og ta meg god tid.» Men i realiteten leste jeg antagelig seks av åtte episoder på telefonen min ombord på et fly på vei til et eller annet. Jeg klarte ikke å vente.

Og hva synes han?

– Dere kommer til å drite på dere.

Om det siste er sant vil vi forhåpentligvis snart se en offisiell «Breaking Bad»-bleie dukke opp på markedet i to volumvarianter tilpasset seervaner – en episodebleie og en sesongbleie.

Vær advart. Sistnevnte får deg til å se ut som en mett flått.