Det var en gang en fyr som hadde en liste over ting han ønsket å gjøre før han døde. Og gjøre dem. Og legge dem på YouTube.

For amerikaneren Matt Bray inkluderte dette å slå Guinness-rekorden i antall prompeputer man kan rekke å sitte på i løpet av 30 sekunder (punkt 11 på lista).

Av en eller annen grunn var punkt 117 på lista å lage en video hvor kopierer dansestegene fra scenen i «Napoleon Dynamite», den hvor vår helt gir alt til tonene av Jamiroquais «Canned Heat».

Jamiroquai er forøvrig mest kjent for å være bandet som inspirerte denne stripa fra fantastiske «Achewood» (vi venter ennå på tv-serien):

Achewood

Uansett. Bevæpnet med et statisk GoPro-kamera dansa Bray den samme dansen hver dag i rundt 120 dager (men han skrev 100 fordi han syntes det hørtes bedre ut), for så å klippe sammen det hele til denne snutten, som nå nærmer seg en million treff på YouTube.

Visjon: Fullført.

Eller som Gawker beskriver det: «En herlig reise gjennom én YouTube-brukers samling av «Breaking Bad»-t-skjorter.»

Apropos «Breaking Bad»: Serieskaper Vince Gilligan var nettopp i Australia for å møte fans av tv-serien, og ble spurt om hvor inspirasjonen bak denne relativt håndfaste ekteskapelige transaksjonen fra Anna Gunns prøvespilling som Walter White’s kone Skyler kom fra.

Ifølge The Guardian rødmet Gilligan kledelig, før han svarte:

– Vel, fra 22 års ekteskap, antar jeg.