De fleste skuespillerne er på plass til James Gunns mer og mer lovende superheltfilm «Guardians of the Galaxy», men helt fram til i går kveld er det spesielt to figurer det fortsatt var knyttet stor spenning til – den rakettskytende vaskebjørnen Rocket Racoon og det vandrende, snakkende treet Groot.

Det ligger i sakens natur at skuespillerne som blir plukket ut til rollene bør ha stemmer som matcher de to figurene, og nå som den ene er på plass kan vi begynne å vurdere om Marvel har funnet en god match.

I går offentliggjorde tegneseriekonglomeratet at Bradley Cooper har fått vaskebjørnjobben.

Cooper er kanskje mest kjent for sine «Hangover»-jobber, men ble også Oscar-nominert for sin innsats i nydelige «Silver Linings Playbook». Dette blir første stemmeskuespilljobben han gjør, men vi kan jo bare lukke øynene og forestille oss hvordan det blir (blir bra, sant?):

De andre skuespillerne som er på plass til «Guardians of the Galaxy» er Chris Pratt (Peter Quill), Zoe Saldana (Gamora) og Dave Bautista (Drax the Destroyer) – i tillegg til fintfolk som blant andre Benicio del Toro, John C. Reilly og Glenn Close.

Da gjenstår bare å få den offisielle bekreftelsen på at det er Vin Diesel som har stemmen til Groot, det vandrende treet.

Diesel har visstnok vært i møter med Marvel, og har i hvert fall en stemme som passer – han har jo gjort noe tilsvarende tidligere: