Siste episode av «True Detective» er ute (egentlig vil jeg holde meg langt unna internett fram til den episoden er sett), og det er på tide for HBO å se framover.

Kronjuvelen er jo «Game of Thrones», hvis fjerde sesong starter opp 7. april i Norge.

Her er den splitter nye tredje teasertraileren, titulert «Secrets»:

Mye å ta tak i for her, men særlig virker det som om fansen kjenner ekstra kiling i føttene ved synet av Titan of Braavos:

braa

Si hva du vil om «Game of Thrones», men særlig avslappende er det ikke å følge med på de tallrike karakterene og plottlinjene.

Kanskje er det også derfor at kanalen velger å sende komikk både før og etterpå – første sesong av «Silcon Valley» og tredjesesongen av «Veep».

Begge har fått nye trailere:

«Silicon Valley» er en komiserie om seks programmerere som lager sin egen startup i Silicon Valley.

Serieskaper Mike Judge («Beavis & Butthead», «Office Space») har fått med seg en fin gjeng av semietablerte komikere og improskuespillere her – blant dem Martin Starr («Freaks and Geeks», «Død snø 2»), T.J. Miller og Kumail Nanjiani.

«Veep» nådde en formtopp i sesong to, og nå heves lista ytterligere – i den tredje sesongen skal nemlig en maktkåt Selina Meyer slåss om presidentembetet.

Komiker John Oliver, som er kjent for mange gjennom sitt arbeid for Jon Stewart og «The Daily Show» er i også i ferd med å få sitt eget komitalkshow for HBO.

Den første traileren for «Last Week Tonight With John Oliver» har det moro med at showet ikke akkurat kommer til å være brennheit i nyhetsbildet når det kun sendes én gang i uka, på søndag kveld:

HBOs trailerbonanza avsluttes med traileren for en kommende tv-film – «The Normal Heart», som har fintfolk som Julia Roberts, Mark Ruffalo og Taylor Kitsch på rollelista.

Filmen er et drama fra 1980-tallets New York, da aidsepidemien brøt ut og en gjeng aktivister kjempet hardt for å få sannheten fram mens myndighetene forsøkte å feie problemet under teppet:

Det er uvisst om denne også kommer rett på tv i Norge, eller om den – i likhet med fjorårets «Behind the Candelabra» også finner vei til kino før den får tv-distribusjon.