Bildet over vil nok få ganske mange med et problemfylt forhold til amerikanske romantiske komedier og/eller Seth Rogen til å kaste opp litt i munnen. Men skitt au.

Her er likevel tre grunner til at du bør se fram til «Guilt Trip», som bildet over er første glimt fra:

1. Dette er Barbra Streisands første hovedrolle siden «The Mirror Has Two Faces» i 1996! Dama gjør for øvrig et ordentlig comeback i høst, og skal også ut på turné for første gang på fem år.

Og kanskje er jeg litt enkel, men jeg lurer litt på om Rogen og Streisand fant hverandre på sett med sin felles interesse for marihuanarøyking. Rogen er jo kjent for å være en av Hollywoods største stonere, mens også Streisand er/var berømt for sin svært liberale holdning til cannabis.

2. Manus er skrevet av Dan Fogelman, som viste at han hadde stålgrep om sjangeren med den overraskende morsomme «Crazy, Stupid, Love» i fjor. Filmen handler om en oppfinner som tar med seg moren ut på tur for å selge sin siste oppfinnelse. Han har imidlertid også en plan om å gjenforene mora med sin gamle kjæreste. Aaaaw.

3. Mange fine folk i biroller her. Adam Scott, Yvonne Strahovski, Colin Hanks, Danny Pudi, Casey Wilson, Kathy Najimy og Dale Dickey, for eksempel.

«Guilt Trip» får norgespremiere 5. april til neste år.

(Via The Playlist)