«True Detective» sesong to har ikke fått noe offisielt grønt lys ennå, men tatt i betraktning seertallene og den massive oppmerksomheten er det trolig bare et spørsmål om tid.

Sikkert er det i hvert fall at Woody Harrelson og Matthew McConaughey ikke kommer til å returnere.

Serien var hele tiden skrevet av serieskaper Nic Pizzolatto med klare begrensninger, der hver nye sesong skal omhandle en ny kriminalsak med nye personer involvert.

Men kan serien følge to kvinnelige hovedkarakterer til neste sesong? Pizzolatto har gitt et bittelite hint om at det er en mulighet.

Han svarte følgende på et Twitter-spørsmål om ikke de kvinnelige karakterene i serien også hadde fortjent samme fokus som de mannlige hovedrolleinnehaverne:

– Det var en av ulempene ved kun å se handlingen fra perspektivet til to karakterer, begge menn (en strukturell nødvendighet). Neste sesong…

Det er såklart langt fra noen garanti for at neste års detektiver blir damer, men hvis han bestemmer seg for det har vi et forslag:

heat

For øvrig har det gått litt Twitter-sport i å foreslå karakterer (både mannlige og kvinnelige) til sesong to av «True Detective» under hashtagen #TrueDetectiveSeason2.

Her er noen av de mer eller mindre brukbare forslagene:

 

 

 

 

 

 

 

BONUS: