Til tross for at de fleste av skribentene på Comoyo Filter for lengst har bikket 30-åra, er mange av oss fremdeles suckers for komedier om yngre menn med bekymringsfritt forhold til rus og kjønnssykdommer.

Dette er jo en sjanger som har stått på stedet hvil de siste ti årene, og neste års «21 and Over» kunne helt sikkert like gjerne blitt laget da jeg gikk på videregående på slutten av 90-tallet.

Filmen er skrevet og regissert av Jon Lucas og Scott Moore, som også skrev den første «Hangover»-filmen – noe man kan nikke gjenkjennende til få sekunder etter å ha trykket play på knappen over.

Plottet er ganske streit: To kompiser (Miles Teller og Skylar Astin) kommer for å overraske Jeff Chang (Justin Chon) på hans 21-årsdag, noe som passer dårlig da den flinke studenten Chang har opptaksprøve til medisinstudiene dagen etter. Den superstrenge faren til Jeff Chang truer med å drepe dem alle tre hvis det blir mer enn én øl, og det gjør det jo. Man kan vel trygt si at dette sporer av ganske så kjapt.

Man merker veldig fort med denne typen filmer om dette er noe ræl man bare skal gi opp, men den følelsen får jeg ikke her.

Tvert imot er «21 and Over» en film vi kommer til å notere bak øret i påvente at det også kommer en usensurert trailer som kan vise fram noe av de drøyere elementene som sikkert er kuttet bort i traileren over.

For øvrig hører vi allerede litt murring over de stereotypiske asiatiske karakterene i denne filmen – streng far/superflink gutt – og det kan vi i grunn forstå.

Men husk at  Lucas og Moore også skapte denne fyren:

Ingen norgespremiere klar for «21 and Over» ennå, men kommer den rett på video håper vi at det skjer relativt kort tid etter amerikansk premiere i mars.

Pleier å gå farlig godt på The Pirate Bay, filmer som dette.