Vi antar at du, som oss, sluker det aller meste av nyheter om Ridley Scotts kommende «The Counselor».

På papiret er det i hvert fall lite som kan gå galt: Dette er en filmatisering av forfatter Cormac McCarthys første originalmanus (forfatteren har tidligere skrevet flere bøker som er filmatisert, blant annet «No Country For Old Men» og «The Road»). Michael Fassbender, Javier Bardem, Brad Pitt, Cameron Diaz og Penélope Cruz er blant hovedrolleinnehaverne.

En trailer ble sluppet tidligere i sommer, men nå er det også kommet tre klipp som du kan sjekke ut her. I de to første advares filmens hovedfigur, spilt av Fassbender, fra å gjøre noe dumt – av henholdsvis karakteren Westray (Pitt) og Reiner (Bardem), og i det siste koser han seg i sengen med kjæresten Laura (Cruz).

All logikk tilsier derfor at Fassbender gjør som Pitt og Bardem sier, og bestemmer seg for å bli i senga med forloveden sin resten av filmen. Men neida.

Vi vet allerede at Fassbender er fast bestemt på å bli med på operasjonen med å smugle inn en septiktank lastet med 625 kilo kokain fra Mexico, rett under nesa på narkokartellene.

Og vi antar i hvert fall at dette kommer til å gå fryktelig, fryktelig galt.

Er du enda mer nysgjerrig, og fryktløs med tanke på spoilere, anbefaler vi for øvrig til å navigere en tur til The New Yorker – som i sommer trykket utdrag fra McCarthys manuskript.

Og en bonus for nye seere – den notorisk tv-skeptiske Cormac McCarthy overrasket de fleste da han i 2006 stilte opp til et intervju med Oprah Winfrey. Det ble et fint tv-øyeblikk:

  • Cormac McCarthy-filmatiseringen «The Road» kan du se hos Comoyo View, som nå er ute i åpen beta. Første måned er gratis (ordinær pris kr. 99,-)