Bak kulissene i Hollywood står fremdeles «Ghostbusters 3» i stampe. Siden 80-tallet har filmen blitt forsøkt laget, men av ulike grunner har det aldri helt tatt av. Og når regissører og manusforfattere og skuespillere enten hopper av, dør, eller blir erstattet på andre måter, så tar det nødvendigvis litt tid.

Den siste utviklingen i august var at Paul Feig («Bridesmaids») har veldig lyst til å lage filmen – og gjerne med det som har blitt hans varemerke de siste årene, kvinnelige hovedroller.

Det synes Bill Murray – «Ghostbusters»-skuespiller, og Hollywood Weird Man – er en god idé. Innimellom promoteringen for «St. Vincent» har han til og med castingforslag:

– Jeg synes det høres bra ut. Jeg ville ha dratt for å se den filmen, og de hadde sikkert hatt bedre drakter også. Melissa [McCarthy] ville ha vært en spektakulær Ghostbuster. Og Kristen Wiig er så morsom – herregud, hun er morsom, sier han til Toronto Star.

– Også liker jeg Linda Cardellini [fra bla. «Freaks and Geeks»] veldig godt. Og Emma Stone er morsom. Det er mange morsomme jenter der ute.

På den andre siden – Bill Murray er jo litt rar da.
På den andre siden – Bill Murray er jo litt rar da.

Om det ender opp med å bli Paul Feig som gjør filmen, så er nok McCarthy og Wiig selvskrevne, som en del av Feigs faste skuespillerstab. Men Stone – som han jobbet sammen med på «Zombieland» – og Cardellini ville også ha vært spennende tillegg.

På Toronto Filmfestival ble McCarthy presentert listen fra Murray. Hun sier at ingen har kontaktet henne om filmen, men at hun liker ideen:

– Herregud, det er skremmende. Det er å takle en legende, en legendarisk film. Men jeg ville ha gjort hva som helst med de damene, absolutt alt.

– Om folkene jeg tror lager den, ender opp med å lage den, så må jeg aldri sette spørsmålstegn ved det.

Tidligere i år gikk det også rykter om at Max Landis skulle ta over prosjektet – han benektet det, men leverte likevel en Twitter-tirade om hvordan han ville ha gjort det. Hvem mener du burde spille spøkelsesjegerne?