Folkene bak barne-TV-programmet «Sesame Street» i USA er glade i å invitere berømte gjester, og i et nytt promoklipp fra kanalen PBS er det «Sherlock»-skuespiller Benedict Cumberbatch tur.

Her dukker han opp side om side med dukken Murray Monster, som sjarmerende nok insisterer på å bli kalt Murrayarty og spør:

– Did you miss me? Did you miss me?

Med «Sherlock»-referansene på plass gir Murrayarty deretter Benedict Sherlock (som han kaller skuespilleren) en nær umulig regneoppgave – finne ut hvorvidt mengden appelsiner overgår eplene, eller om eplenes antall er appelsinenes overlegent.

Selvsagt må han ha hjelp av telle-vampyren med det uoversettelige navnet The Count.

Så herlig som det er å se Cumberbatch bryne seg på matteproblemer spørs det likevel om han måler seg med tidligere gjestespill.

De har blant annet har resultert i en hysterisk Ricky Gervais-opptreden sammen med Elmo (selv om de var enda morsommere bak scenen), en ursjarmerende telle-versjon av Feists «1, 2, 3, 4» og en veldig hjelpsom forklaring av det geometriske konseptet åttekant fra Jack Black.

I det hele tatt har dukkeshowet et temmelig solid grep om popkultur – selv referansene i enkelte parodier, som «Homeland»-versjonen «Homelamb» fra i fjor, forhåpentligvis flyr litt over hodet på den yngre delen av målgruppa.