Denne våren starter innspillingen av «Breaking Bad»-spinoffen «Better Call Saul», og et av de store spørsmålene har jo vært: Hvilke av «Breaking Bad»-karakterene (foruten Saul, såklart) kan ventes å dukke opp?

Vi har fra tidligere fått vite at komiserien skal være en blanding av forløper og oppfølger, altså at handlingen skal foregå både før og etter hendelsene beskrevet i «Breaking Bad».

Og nå er det klart at skuespiller Jonathan Banks, som spilte den livsfarlige og merkelig sympatiske fikseren Mike Ehrmantraut i «Breaking Bad», er hyret inn som en såkalt series regular (med andre ord vil han dukke opp i en rekke episoder).

breaking-bad-gif-mike-ehrmantraut-5009115

Det gir jo forsåvidt mening, siden Mike jobbet for Saul i tidlige «Breaking Bad»-episoder.

Nå er jo «Better Call Saul» pitchet inn som en komiserie (Vince Gilligan vil ha 75 prosent komikk og 25 prosent drama), men det er neppe noe problem for Jonathan Banks som ved flere anledninger har vist at han er en morsom fyr.

For eksempel spiller han i de nyeste episodene av «Community», en av hans tidlige roller var i «Airplane!» og han har gjort gjesteopptreden på «Parks and Recreation».

Gilligan har forresten sagt til Entertainment Weekly at det potensielt kan dukke opp flere ansikter fra «Breaking Bad» i serien:

– Men verden har blitt godt kjent med hvor talentfulle og flinke skuespillerne vi hadde er, og derfor har nok «Breaking Bad» gjort det vanskeligere for oss å få disse folka til å forplikte seg til en ny tv-serie.

Første sjanse til å få sett «Better Call Saul» blir via Netflix i Norge, og trolig blir seriestart tidlig i 2015.