Ben Affleck skal som kjent spille Batman i den kommende superheltbonanzaen «Batman vs. Superman» – en film som tidligere i år ble utsatt fram til januar 2016.

De få og visstnok heldige som de siste månedene har fått sniktitte på Afflecks Batman-drakt, har vært fulle av lovord.

Ikke bare var den ifølge folk som Kevin Smith den beste Batman-drakta hittil – den er også helt fri for mannlige brystvorter (hei, George Clooney).

George-Clooney-as-Batman

Nå kan endelig vi andre også få begynne å si våre meninger på internett om flaggermusdrakta, etter at regissør Zack Snyder nettopp publiserte det første bildet av Ben Affleck i Bat-drakta på sin twitterkonto.

Dagen før hadde Snyder ertet oss litt med et bilde av en tildekket Batmobile (som vi også får se nærmere på i dagens bilde – har den vinger?).

Mb1wRn5

Den kollektive reaksjonen fra internett, kjapt oppsummert via ti minutter på Twitter? Så mye det enn smerter mange å si, klarer de liksom ikke helt å hate drakta. Som er en veldig konservativ måte å uttrykke aksept på i de kretser.

Noen vil kanskje nikke litt ekstra litt på hodet og henvise til Frank Millers «The Dark Knight Returns», som den kommende filmen skal være inspirert av. Litt oppdatert med en «Crysis»-aktig muskelfiber-look, som ikke akkurat minsker badass-faktoren.

En ting er i hvert fall sikkert: Ben Affleck ser bedre ut i denne kostymen enn i hans tidligere superheltforsøk.