Det var jo bare et spørsmål om tid, og nå har det skjedd: Grumpy Cat™ er på vei mot et lerret nær deg (eventuelt: rett på dvd/vod).

I tilfelle du har levd uten internett det siste året, kan jeg jo kjapt oppsummere: Grettenpus ble kåret til årets internett-meme under Webby Awards, etter at bilder av det humørsyke katteskinnet (som egentlig heter Tardar Sauce) ble megapopulære over natta da kattens eiere først lastet dem opp i fjor.

Bildene og videosnutter av pusen ble også gjenstand for utallige parodier og tolkninger, og inspirerte mange andre til å ta bilder av husdyrene sine i lite muntre øyeblikk.

Nå har produksjonsselskapet Broken Road slått seg sammen med Grumpy Cat-manager (jepp) Ben Lashes, og planlegger en «Garfield»-aktig film om/med  dyret, ifølge Deadline.

På en måte er jo dette fullkomment logisk: I USA er Grumpy Cat blitt en superstjerne, med nærmere én million likes og reklamedeal med Friskies. Katten har også dukket opp på en rekke talkshows, blant dem «Good Morning America», «CBS Evening News» og «Anderson Cooper Live»:

Tidsaspektet her er ikke kjent, men skal dette bli noe av bør man ikke tillate seg å somle – denne typen internettfenomener pleier jo ikke å vare evig akkurat (noen som husker «Epic Beard Man»)?

Uansett er det ikke kjent om Grumpy Cat skal spille seg selv gjennom hele filmen, om hun skal gjøre sine egne stunts og alt det der.

Vårt forslag? Gjør det hele til en spillefilm med mennesker som dyr! Vi har allerede forslag til hovedrolleinnehaver:

Broken Road er for øvrig samme selskap som står bak den planlagte filmen om menn som leker sisten, som ifølge Deadline nå er en prioritet hos New Line – og som trolig får med seg Will Ferrell og Jack Black i hovedrollene.