Noen ganger skjer det mange små nyheter på en dag, som for eksempel den gangen jeg så en ugle kjøre en motorsykkel mens jeg fikk sparken på grunn av psykosen min. For å hjelpe dere med å få oversikten har vi laget denne artikkelen. Værsegod!

Trailer til «Back to the Future»-dokumentaren «Back in Time» er sluppet.

Det har gått 30 år siden den første «Back to the Future»-filmen, men serien er fremdeles svært populær. 21. Oktober 2015, den samme datoen Marty McFly kommer til fremtiden i «Back to the Future part 2» slippes dokumentaren «Back in Time» på amerikanske kinoer.

Kanskje har ikke alle spådommene om 2015 slått helt til, den eneste jeg vet som kler seg som de gjør i filmen er min komplekse og robuste sønn, men ifølge People finnes endelig hoverboards. «Back to the Future» fikk jo rett om noe da.

The AV-club melder at Bryan Cranston kunne tenke seg å lage mer «Malcom in the Middle».

I et dårlig kamuflert forsøk på å finne ut om det blir mer «Breaking Bad», fikk Bryan Cranston spørsmål om hvilken tv-seriekarakter han kunne tenke seg å spille på nytt. Svaret var kanskje litt overraskende Hal Wilkerson fra «Malcolm in the Middle».

Det er jo gøy det altså men hallo, hva med «Breaking Bad» da, Bryan? Dessverre sier Cranston i samme intervju seg ferdig med «Breaking Bad». Men det er jo lov å håpe.

Bryan Cranston har fått mye å gjøre etter sukessen i «Breaking Bad». Når han ikke er opptatt med å ødelegge fans, spiller han for eksempel president Lyndon Johnson i en HBO-film basert på et teaterstykke, i tillegg til å være aktuell med filmen «Trumbo», som kommer på norske kinoer 4. Mars neste år.

Louis CK har skrevet serie, og Zack Galifinakis er med!

Vulture kan melde at Louis CK har skrevet serie sammen med Jonathan Kriesel fra «Portlandia». Serien heter «Baskets», og kommer på FX senere i år. Serien handler om en alkoholisert klovn spilt av Zach Galifinakis. FX har nå sluppet en artig teaser:

Tilslutt kan vi fortelle deg at siden Moviemistakes har funnet ut at «Jurassic World» er filmen med foreløpig flest feil hittil i år, foran andre storfilmer som «Mad Max» og «Terminator Genisys». Moviemistakes har ritkignok bare funnet 18 feil i «Jurassic World», som er ganske mye bedre en de tre øverste på lista sett under ett, nemlig «Apocalypse Now» med 561, «The Birds» med 546 og «The Wizard of Oz» med 418.