Aubrey Plaza er ikke noe veldig kjent navn her til lands, kanskje, men i amerikanske komikretser har hun en relativt høy stjerne.

28-åringens ekstremt gretne oppsyn ga henne en liten rolle i Judd Apatows «Funny People», seinere bar det til «Parks and Recreation» – og tidligere i år så Snorre og jeg henne i den overraskende søte tidsreisekomedien «Safety not Guaranteed», som dessverre ikke ser ut til å komme til Norge.

Nå har traileren til nok en kommende Plaza-komedie kommet ut, og det ser ut til å være et ganske skittent opplegg. Se den i videovinduet øverst.

«The To Do List» har tidligere figurert på Hollywoods The Black List (liste over beste uproduserte manus), og handler om en high school-avgangselev som blir oppfordret av vennene til å teste alle mulige seksuelle varianter før hun skal over på universitetet.

Filmen får premiere på Valentines Day 2013 (14. februar 2013), men er ikke en vanlig valentinesfilm, noe Plaza gjør sitt beste for å understreke i traileren.

Traileren gir meg ikke klokkertro på filmen, men med et veldig godt utvalg av morsomme tv-tryner (Bill Hader, Andy Samberg, Connie Britton, Donald Glover etc.) på rollelista bør den jo definitivt ses når den tid kommer.

Noen som aner om filmen har noen norsk distributør ennå?