Det finnes garantert folk der ute som er mye mer opptatt av b-film enn meg, og som kanskje vil påstå at Uwe Boll fremdeles lager underholdende drittfilmer – men mitt inntrykk er vel at lufta gikk ut av denne spøken for en god stund siden.

Det eneste ordentlig fascinerende spørsmålet som henger over tyskeren, er hvordan i alle dager han fremdeles klarer å finansiere såpass mange filmer – det kan jo ikke være slik at han går i pluss på skiten? (oppdatering: aha!)

I løpet av det neste halve året skal Boll ut med to nye filmer, begge har norsk-australske Dominic Haakon Myrtvedt Purcell i hovedrollen – den stadig tyngre skuespilleren som er mest kjent for sin rolle i «Prison Break».

Den første av de nye Boll-filmene heter «Bailout: The Age of Greed», og her bruker regissøren finanskrisa som unnskyldning til å kunne plaffe ned folk over en lav sko.

«Bailout: The Age of Greed» virker på ingen måte lovende, men framstår likevel som en påkostet storproduksjon sammenliknet med «In the Name of the King 3». Her virker det, som Twitch også skriver i sin omtale, som om Boll bare har rasket med seg ungdom som drev med rollespill i skauen og latt Purcell gå løs på dem.

Det viser jo tross alt at Boll ikke kan ha veldig mye penger igjen – den første filmen i «In the Name of the King»-serien hadde tross alt et langt større budsjett, og folk som Jason Statham, Ron Perlman og Ray Liotta på rollelista.

(via Twitchfilm)