De klarte selvfølgelig ikke å styre unna «I’ll be back»-sitatet i den kommende «Terminator Genisys» – ei heller i den ferske traileren som akkurat ble sluppet:

Hmm. Tja. Ble du gira av denne? Vi fikk i hvert fall ikke det helt store hjertehoppet av verken musikken eller bildene her.

Men Daenerys Targaryen Emila Clarke kan åpenbart være tøff med moderne skytevåpen som Sarah Connor også, selv om vi blir litt satt ut av det mørke håret (hennes naturlige, vi vet):

rop

Og apropos hårfarge: Vi vet ikke helt hva som er mest forstyrrende av Arnold Schwarzeneggers T-800-modell (eller hva nå han spiller) med grått hår …

back

… eller i den yngre utgaven som også dukker opp fra framtida, med kullsvart manke:

ung

Men hva med plottet?

Det er ikke så lett dagen etter julebordet, men vi gjør et forsøk: Framtids-John Connor leder an i krigen mot Skynet, og sender sin trofaste håndlanger Kyle Reese (Jai Courtney) tilbake til 1984 for å redde Sarah fra en terminator. Skynet ønsker naturlig nok at John aldri blir født.

Men hei, i 1984 får Kyle vite at Sarah allerede har en god hjelper – Arnold Schwarzeneggers T-800.

Han har oppdratt Sarah etter at hun som ung ble gjort foreldreløs av en terminator. Og Arnie har gjort en ok jobb – Sarah har nemlig blitt en lovløs drapsmaskin «som er langt bedre på å skyte med rifle enn å håndtere menneskelige relasjoner».

«Terminator: Genisys» er skrevet av Laeta Kalogridis og Patrick Lussier, mens regissør er Alan Taylor («Thor: The Dark World» og «Game of Thrones»).

Norgespremiere blir 10. juli til neste år.

Ikke særlig apropos:


«Terminator Genisys» kommer uansett på kino neste sommer.