Som Arnold Schwarzenegger en gang lovet:

Ikke at vi noen gang tvilte på det, til tross for hans politiske karriere og småroller i «Expendables»-filmene og alt det der.

Med nylige «The Last Stand» viste Arnie at han aldri helt mistet actionformen. Filmen er kanskje ikke verdens beste, men har likevel definitivt sine øyeblikk – det er jo alltid moro med den passivaggressive muskelbunten fra Østerrike med onelinerne i behold:

Men Arnold er ikke ordentlig tilbake før han returnerer til en av sine klassiske filmserier. Og da først og fremst «Terminator», som har femtefilmen på manusstadiet nå.

Heldigvis virker det ikke som om han helt har glemt hvor han kommer fra, ettersom han ifølge Metro nå er aktivt involvert i oppfølgere til hele tre klassiske Arnold-roller: Ikke bare «Terminator», men også «Conan» og «Twins».

Alle filmene har tidligere vært annonsert, men det har ikke vært 100 prosent sikkert på om de faktisk vil inkludere Arnold.

– Det er tre prosjekter som skrives med meg i tankene nå. En er «Terminator 5», den andre er «Conan»-filmen som Universal jobber med, samt oppfølgeren til «Twins», som skal hete «Triplets». Vi vil alle se ganske annerledes ut i den. Den tredje trillingen er Eddie Murphy, så der har du noe å tygge på, sier han til Metro.

Får bare håpe at den tygginga ikke fører til bitt i tungen.