Gode og dårlige nyheter for fans av figuren Saul Goodman fra «Breaking Bad». Den dårlige først: Du får ikke se spinoff-serien «Better Call Saul» før i 2015, selv om den opprinnelig var planlagt til høsten.

Den gode: AMC har såpass tro på serien at de allerede har bestilt en andre sesong.

– Produksjonen på «Better Call Saul» er i gang, og vi kunne verken være mer stolt eller mer oppglødd over arbeidet som er gjort så langt. Vi stemmer i med fansen og har store forventninger, og i dag kan vi gledelig bekrefte at vi har bestilt to sesonger og 23 episoder totalt, sier AMC-president Charlie Coller i en pressemelding (via Mashable).

Nyhetene kommer samtidig som det første offisielle bildet fra produksjonen (i toppen av artikkelen).

Vince Gilligan som skrev og styrte «Breaking Bad» er også med på utviklingen av denne og skal regissere første episode, Bob Odenkirk returnerer i rollen som Saul selv, mens Jonathan Banks igjen skal spille fikseren Mike Ehrmantraut.

Historien finner sted før advokaten ender opp i imperiet til Walter White og Jesse Pinkman, i «Breaking Bad» spilt av Bryan Cranston og Aaron Paul.

De to skal i utgangspunktet ikke være med i serien, ettersom Gilligan og medforfatter Peter Gould heller vil starte nye historier i stedet for å fokusere på gamle.

– Jeg hadde elsket å være en del av det, men jeg tror ikke det ligger i kortene. Jeg er så sjalu på alle som er tilbake i Alberquerque igjen, tilbake på de samme scenene vi spilte inn «Breaking Bad», sa Aaron Paul i et intervju nylig.

Om du vil vite mer om Walter White får du tydeligvis heller lese boka som Bryan Cranston skriver om livet som narkobaron – som også har planlagt utgivelse til neste år.

«Better Call Saul» skulle egentlig ha hatt premiere høsten 2014, men utsettelsen betyr at de får gjort jobben ordentlig, sier Coller.

– Vi har en sterk historie med Vince, Peter, Bob, studioet og resten av produksjonen; vi nyter prosessen og har et sterkt fokus på å gjøre det til sann tv-historie. Vi gjør det ikke halvveis.

En ti episoder lang førstesesong får dermed premiere i tidlig 2015, mens vi ikke får sett en 13-episoders andresesong før tidlig 2016.

I Norge kommer serien på Netflix i løpet av ett døgn etter amerikansk premiere.