Det er en kjent sak at FrP liker USA, muligens fordi USA er drittøffe. «Stop! U crook! U criminal! Lolz!» roper politiet der.

Skurkene roper tilbake «STFU lolz!» og politmannen med det røde ansiktet bare «WTF I got gunz!» Så kommer den roligere, sindigere partneren til politimannen med gunz og sier «d00d, kid’s only 14 & only stole a donut, U gotz to chillz».

Politimannen med gunz tar et dypt pust og sier «ok, then we only do tha TAZZZZZAAAHHH!!» Og skurken blir helt sånn «don’t taze me bro!» men det er for sent og fjortisen rister på bakken og justice er served og FRP utbryter «JA! SLIK TAR VI SMULTRINGTYVENE! LOV OG ORDEN!» Og politiet sier «WTF! STFU with yo weird ass russianspeak!» Og FRP svarer «But mr. Policeman! Alle må jo lære norsk!»

Og er det litt skepsis her hjemme til å få like tøffe strømpistoler som smultringtyggere og rent-a-cops i junaiten er FrP faktisk såpass rause at de tar en for laget. Det vil si, Per Sandberg tar et kollegialt steg tilbake og lar stortingskollega Gjermund Hagesæter bli skutt i ryggen med en og annen volt. Og pris englene, det er kameraer til stede.

TV2-journalist Robin Krüger vant Skup-pris for «Eldrebløffen» året før, men denne reportasjen må sies å være mannens magnum opus.

Er det rart nyhetsanker Arill Riise bruker et halvt minutt på å finne fatningen etterpå?