Her forleden skrev jeg en liten sak om pinlig sex i tv-serier og filmer som Judd Apatow har hatt fingra bortpå. Og har du sett, det kommer mer.

I dag ble nemlig den usensurerte traileren til «The Five-Year Engagement» sluppet, og tror du ikke også denne inneholder en liten dose mislykket kjønnslig omgang.

Komedien – som har premiere i juli i Norge – er en gjenforening mellom nøkkelpersonene som lagde «Forgetting Sarah Marshall», hovedrolleinnehaver Jason Segel, regissør Nicholas Stoller og nevnte produsent Judd Apatow. Den hadde premiere på filmfestivalen Tribeca i forrige uke, og er ifølge anmeldere vi stoler på god. Ikke blant det beste Judd Apatow har vært med på (et litt daffere middelparti ødelegger), men likevel mye bedre enn det meste annet av komedier som utgis.

Artig er det også at traileren, ifølge Slashfilm, inneholder flere scener som ikke kom med i filmen. Slik var det også med «Forgetting Sarah Marshall», der man improviserte fram mange svært mange ulike varianter av samme scene – og helt til slutt bestemte seg for å ta med den som fungerte best.

Vi skrev endel mer om «The Five-Year Engagement» da den første traileren kom her.