Hvis du har gått og lurt på hvem som ville vunnet i tennis av Andy Samberg og Kit Harrington, så har vi nyheter til deg.

Samberg («Brooklyn Nine-Nine», «Hot Rod») og Harrington («Game of Thrones») får hovedrollene i komedien «7 Days in Hell», en «sportsdokumentar» der de to må gjennom en syv-dagers, episk match for å kåre en vinner på Wimbledon. Det skriver Deadline.

Det er selvsagt snakk om samme Samberg som er kjent fra Lonely Island:

Det er HBO som lager filmen, som får manus fra Murray Miller («Girls», «American Dad!»). De har fått med seg et stjernelag av støtteroller, en god blanding av komikere, tv-stjerner og etablerte skuespillere:

Foruten de to tennisrivalene møter vi Fred Armisen («Saturday Night Live»), Lena Dunham («Girls»), Will Forte («SNL», «Nebraska»), Karen Gillan («Doctor Who», «Guardians of the Galaxy»), Howie Mandel (programleder, «Deal or No Deal»), Soledad O’Brien (nyhetsanker hos CNN), Michael Sheen («Masters of Sex»), med flere.

Det var nettopp på Wimbledon at historiens lengste tennismatch fant sted. Det var i 2010, da John Isner trengte elleve timer, i løpet av tre dager, for å vinne en knapp seier over Nicolas Mahut.

I filmen vil de bruke en uke, og etter tittelen å dømme er det ingen tilbakelent vennskapskamp.

Historien er utarbeidet av Murray Miller sammen med Andy Samberg.

Samberg spiller Aaron Williams, sportens superstjerne og «bad boy», mens Kit Harrington er mer en outsider – et supertalent som også er lastebilsjåfør.

Filmen blir regissert av Jake Szymanski («SNL»).