Ser vi navnet Andy Samberg på en rolleliste, blir vi instinktivt fylt av forventninger her på Comoyo. Men hvorfor? Ser vi kun på CV’en hans, er det ikke mye der som framstår ubetinget vellykket.

OK, så hadde «Hot Rod» definitivt sine øyeblikk. Kortfilmene han har gjort for Saturday Night Live (der han nylig sluttet) er semilegendariske, og The Lonely Island på sitt beste holder høyt nivå. Men på den øvrige film og tv-fronten er det mer variabelt. Se for eksempel traileren til hans siste film, «That’s My Boy», der han spiller sønnen til Adam Sandler. For noe ræl.

Likevel føler vi oss ganske sikre på Samberg kommer til å lage noe som er helt udiskutabelt fantastisk en gang. Og kanskje blir det dette?

BBC melder i hvert fall at de har sikret seg Samberg til sin kommende komiserie «Cuckoo» som skal gå på BBC Three.

Her spiller han en new age-slacker med radikale ideer om hva det innebærer å ha et godt liv, ifølge The Hollywood Reporter.

BBC beskriver handlingen i serien på følgende måte:

Når Ken (Greg Davies) og Lorna (Helen Baxendale) henter datteren (Tamla Kari) på flyplassen, blir de ganske forskrekket over å se at hun har med seg mer fra sitt friår enn henna-tatoveringer og dreads i håret.

Mange fintfolk er med her, i hvert fall. Komiker Greg Davies er kjent for roller i «The In-betweeners» og den litt undervurderte Steve Coogan-serien «Saxondale».

Utøvende produsent Ash Atalla har tidligere jobbet med «The Office» og «The IT Crowd».

Serien skal filmes i sommer og sendes mot slutten av året.