«Trolljegeren»-regissør André Øvredal har mange jern i ilden – såpass mange at han nå har måttet prioritere litt om på prosjektene sine.

Nylig ble det klart at han skal regissere den lovende skrekkfilmen «The Autopsy of Jane Doe», samt NBC-serien «Ghost Projekt».

Det betyr imidlertid at han nå har måttet si fra seg jobben som regissør for den tegneseriebaserte «Enormous», som etter planen skulle bli både film, tv-serie og webserie – med sistnevnte først ut.

– Det ble så mye krasj med de andre tingene jeg jobbet med, og det ble altfor komplisert for de andre involverte å forholde seg til mitt skjema, sier Øvredal til Filter.

– Jeg har skrevet manuset til serien, så det er jo litt synd. Men «Jane Doe», «Ghost Projekt» og et par andre prosjekter jeg holder på med tok all tid.

Ifølge Variety er det nettvideogiganten Machinima som nå sikter seg inn mot å lage en timinutters pilot med BenDavid Grabinski som ny regissør.

– Vi har jobbet med Machinima på dette siden i fjor høst. Planen var hele tiden også å filme før jul, så det kan godt hende de fortsetter på den planen, sier Øvredal til Filter.

– Vil du fortsatt være tilknyttet prosjektet til produsent?

– Alt dette har skjedd siste uka, så vi har ikke helt fått avklart det ennå.

 

LES OGSÅ:

Fra «Trolljegeren» til «Enormous»: Vi tar en prat med André Øvredal

enorm-960x539