Denne uka ble det klart at den amerikanske versjonen av «The Office», som starter 20. september i USA, også blir den siste.

Men før du bryter helt sammen, er det én nyhet du kanskje bør ha fått med deg: Dette er nemlig ikke det siste vi får se til visse deler av persongalleriet i serien.

Når den niende og siste sesongen av amerikanske «The Office» snart begynner å rulle på tv-skjermene, er det ikke tilfeldig at vi får stifte bekjentskap med den nærmeste familien til Dwight Schrute, spilt av Rainn Wilson.

Flere ganger gjennom «The Office»-sesongene har vi fått små drypp om Dwight familievirksomhet, en bondegård som sper på rødbetdyrkingen med å drive lett hotellvirksomhet. Nå ser det ut som om den potensielle spinoff-serien «The Farm», med Dwight som den naturlige hovedpersonen, er enda et steg nærmere å bli noe av.

Allerede er flere skuespillere hentet inn til å spille Dwights familiemedlemmer, nå sist College Humor-veteran Thomas Middleditch («The Campaign», «Beavis & Butthead») som skal spille Dwights bror Jeb Schrute.

Jeb vil dukke opp i en av episodene i «The Office»-sistesesongen, og ifølge Hollywood Reporter vil denne episoden også fungere som en pilotepisode for «The Farm».

Jeb Schrute beskrives som en bekymringsløs fyr som lett lar seg begeistre, uten nødvendigvis å ha evner eller vilje til å følge opp alt han begynner på. Han har gjort mye rart gjennom historien, blant annet å dyrke meitemark, jakte på Bigfoot, være militærbonde (?) og nå senest å med stort hell dyrke pot nord i California. Han mangler med andre ord Dwights moralske ryggrad og arbeidsetikk.

Middleditch er ikke den første av Dwights familie som er huka inn til «The Farm». Også Majandra Delfino («Roswell», «Traffic») skal spille Dwights lillesøster Frannie, og Blake Garrett («Bridesmaids», «This is 40») skal spille nevøen Cameron.

«The Farm» har ennå ikke fått grønt lys – vi krysser derfor fingrene for at mottakelsen av pilotepisoden blir god, så vi får se mer om livet på «The Beets Motel».