Innspillingen av «Død snø 2: Red vs. Dead» er i full gang på Island – denne gangen er det lovet større budsjett, mer blod og mer humor – kort sagt, mer av alt. Det er også kjent at filmen spilles inn i to versjoner – på norsk og på engelsk, og at det er med endel amerikanske skuespillere.

Fram til nå har det ikke vært kjent hvem disse skuespillerne er, men i dag kan Variety avsløre tre av navnene.

Én av disse har vært en stor favoritt i årevis – Martin Starr (31) fikk et ørlite gjennombrudd i rollen som Bill Haverchuck i serien «Freaks and Geeks» (1999):

«Freaks and Geeks» ble produsert av komikongen Judd Apatow, som har hatt med seg Martin Starr videre til flere av sine serier og filmer – blant annet «Superbad» og «Knocked Up».

Tidligere i år dukket han også opp i en liten rolle i komedien «This is the End», han er klar for den kommende «Veronica Mars»-filmen, og i Zach Braffs «Wish I Were Here».

Vi anbefaler for øvrig sterkt komiserien «Party Down», der Starr har en av hovedrollene (finnes på Netflix):

Artig casting uansett.

De to andre er noe mindre kjente: Ingrid Haas har blant annet hatt mindre roller i «Scott Pilgrim vs. the World», har vært med i en episode av «The League», og en rekke webprosjekter og reklamefilmer.

Sistemann – Jocelyn DeBoer – er opprinnelig fra Chicago, der hun har bakgrunn fra improskolen Second City. De siste har hun kombinert komi- og teaterarbeid i New York med småroller i film og tv, samt reklame:

Sjekk her om du har lyst til å bidra til at avslutningssekvensen i «Død snø 2» blir av det spektakulære slaget.