Nok en pilotrunde er over for Amazon Studios, som nå har bestemt seg for å gi grønt lys nok et knippe nye serier.

Det er Variety som melder at nettgiganten, som med sin Amazon Instant-tjeneste bygger seg opp som en seriøs Netflix-konkurrent, har bestilt sesonger fra fire av de ti seriene de tidligere har lagt ut piloter av på sidene sine.

Samtidig skriver Deadline at den politiske komiserien «Alphas» er fornyet for en andre sesong, mens «Betas» måtte nøye seg med én runde.

Her er de nye seriene:

«Bosch»

En krimserie basert på bøkene til Michael Connelly og produsert av svenske Henrik Bastin i Fabrik Entertainment, selskapet bak «The Killing».

Handlingen følger Harry Bosch, en temmelig kompromissløs drapsetterforsker i Los Angeles som jakter på en morder som har drept en 13 år gammel gutt.

Samtidig er han selv på tiltalebenken, etter at han muligens drepte en mistenkt seriemorder.

Smånifse Titus Welliver har hovedrollen som Bosch, så allerede der har man én ting som lover godt for serien.

«The After»

Dette er den nye serien til «X-Files»-skaper Chris Carter, som vi også har skrevet om tidligere.

«The After» foregår i øyeblikket apokalypsen inntreffer. Åtte fremmede føres sammen av mystiske krefter og må hjelpe hverandre med å overleve i en uforklarlig og voldelig verden.

– Dette er en serie som utforsker menneskelige sårbarheter, muligheter, frykt og viljens triumf, sa en ordknapp Carter da piloten ble sluppet. Nå som serien er bestilt blir han muligens mer talelysten.

«Mozart in the Jungle»

Gael Garcia Bernal har hovedrollen som den unge og talentfulle dirigenten Rodrigo (han har blant annet reddet Oslo-symfonien fra konkurs – gøyalt), og beskrives som et sex, dop & klassisk musikk-drama som foregår bak scenen til et symfoniorkester.

Malcolm McDowell spiller en eldre dirigent som ikke har et gram av respekt for nykommeren Rodrigo, og vet å vise det.

Utifra et par av klippene fra piloten ser det ut som om forholdet mellom dem går gjennom noen av de samme spenningene som man finner hos Salieri og Mozart i «Amadeus» – med andre ord kan det være duket for et storartet rivaleri.

Serien er laget av Roman Coppola (som blant annet skrev manus til «Moonrise Kingdom» sammen med Wes Anderson), Jason Schwartzman og Alex Timbers, samtidig som den er basert på memoarene til musikeren Blair Tindall.

«Transparent»

Jeffrey Tambor fra «Arrested Development» spiller nok et familieoverhode i en mørk komedie om en trøblete LA-familie som blir litt ekstra trøblete idet han kommer med en stor innrømmelse.

Serien er både skrevet og regissert av Jill Soloway, som tidligere blant annet har jobbet med «Six Feet Under» og «United States of Tara».