Denne har vel ligget i kortene en stund, allerede i 2008 kunne nemlig VG rapportere at «Kill Buljo II» var på vei. Og nå ser filmen omsider ut til å bli en realitet – ifølge NRK Nordnytt starter nemlig innspillingen av oppfølgeren 18. april – i Thailand.

Regissør denne gangen blir imidlertid ikke Tommy Wirkola (som ferdigstiller «Hansel and Gretel – Witch Hunters» i Hollywood), men snarere Vegar Hoel, kjent fra blant annet for skuespillerinnsats i «Tomme tønner», «Død snø» etc.:

– Hvem kan si nei til dette? Jeg skal faktisk hoppe etter Wirkola. Så tro meg dette skal bli større, lengre og enda mer usensurert enn den første filmen, sier Hoel i en pressemelding fra produsent Tappeluft Pictures.

Regissør Vegar Hoel i en scene fra «Død snø»

Tappeluft Pictures får med seg thailandske Living Films – som blant annet Warner Brothers brukte på innspillingen av  «The Hangover 2» – som medprodusent:

– Det kjennes trygt å ha med seg et så erfarent selskap som «Living Films» som medprodusent. Vi har nemlig flere venner som har kommet hjem fra Thailand med tomme lommebøker og historier om at ting ikke alltid er som de utgir seg for, men med så erfarne fjellfolk bør dette gå fint, skriver produsenten Tappeluft Pictures i en pressemelding.

For dere som ikke kjenner stort til den første «Kill Buljo»-filmen, kan vi fortelle at det var en parodifilm (med referanser til blant annet «Kill Bill», «Brent av frost» og «Piknik med døden») som kom i 2007, og som introduserte Stig Frode Henriksen og Tommy Wirkola for det norske publikummet.

Nærmere 90 000 nordmenn så filmen på kino, over 100 000 har kjøpt dvd-utgaven.