Jeg vet ikke helt hvor mange dette angår, da «Terra Nova» (som så mange andre amerikanske serier) ble gjemt bort av en norsk kanal (vist på TV 2 Zebra i Norge). Den oppnådde vel heller ikke nok buzz og positiv omtale til å friste de helt store massene av tv-pirater her til lands.

Eller tar jeg feil? Som alltid er det lov å kjefte i kommentarfeltet.

Men til saken: I går bekreftet Fox at de ikke ønsker å vise mer «Terra Nova», og at seriens første sesong – som ble ferdigsendt før jul – dermed blir den eneste.

Serien fikk en del gratis oppmerksomhet fordi Fox kunne bruke navnet Steven Spielberg i markedsføringen, Spielberg er nemlig grunnleggeren av produksjonsselskapet Amblin Entertainment som også stod bak produksjonen av «Terra Nova».

Men det var altså ikke nok.

Eneste håp for «Terra Nova» – en science fiction-serie om en familie som reiser i tid til en førhistorisk koloni da deres samtid er preget av forurensing og overbefolkning – er at en annen kanal ønsker å plukke den opp.

Som vanlig finnes det en skare av ivrige fans som har jobbet med å overbevise Fox om å la serien leve, men den har vært svært dyr å produsere og dermed er vel også sjansene mindre for at en annen kanal vil og kan plukke den opp.