Som vi har spekulert! Når andresesongen av «True Detective» sparker igang med en helt ny historie med helt nye hovedroller, er det klart at vi er nysgjerrige.

Serieskaper Nic Pizzolatto lettet såvidt på sløret om hva han har planlagt framover allerede da sisteepisoden av første sesong ble sendt:

– Det er tidlig ennå, men jeg kan fortelle at sesong to handler om sterke kvinner, slemme menn og den hemmelige okkulte historien bak USAs transportsystem.

Noe som naturlig nok ledet til spekulasjoner om to kvinner i hovedrollene, og ifølge ryktebørsen var Jessica Chastain et hett navn (og Brad Pitt et litt mindre hett et)

Men glem nå alt det: Pizzolatto har endelig avslørt litt mer. For det første har de ikke begynt jobben med å fylle rollene, så Chastain-ryktet var nettopp bare et rykte.

Mer interessant er det at sesong to skal ha hele tre hovedroller, i motsetning til førstesesongens to (spilt av Matthew McConaughey og Woody Harrelson).

I podcasten To the Best Of Our Knowledge forteller Pizzolatto følgende:

– Akkurat nå jobber vi med tre hovedroller. Det hele foregår i California. Ikke Los Angeles, men et av disse mindre kjente stedene i California, og vi skal prøve å fange opp den spesielle psychosphere-stemningen på stedet, tilsvarende slik vi gjorde i første sesong. Alle figurene er helt nye, men jeg er allerede dypt forelsket i alle sammen. Vi har hele sesongen klart for oss, jeg har et par manus, og vi begynner sannsynligvis å caste i løpet av kommende måned.

Alt ser dermed ut til å være på skinner for andresesongen av «True Detective», noe som lenge ikke var en selvfølge:

Takket være mye krangling og konflikter på settet i den første runden, sluttet showrunner Nic Pizzolatto og regissør Cary Joji Fukunaga helt å snakke sammen. Sistnevnte er nå ute av dansen.

Med tre hovedroller, må forøvrig Twitter-trenden #TrueDetectiveSeason2 nå oppdateres til ønsketrioer. Vårt forslag?

trioo