«How I Met Your Mother», historien om åssen Ted Mosby møtte mora til barna sine, har vart og rukket.

Det er nå åtte år siden avkommet rigget seg til i sofaen for å høre fortellingen om sin tilblivelse, og skal man dømme etter teaser-videoen som ble vist under årets Comic-Con (limt inn øverst i saken) begynner de å bli en smule utålmodige.

De har tydeligvis måttet vokse opp i sofaen med farens endeløse skravling som eneste underholdning, og nå er de lei.

Lei av at pappa skal fortelle om alle han har pult og alle falafelene han har spist. Lei av å bæsje i bøtte. Lei av å spise edderkopper. Lei av urene tanker. Og lei av «Let’s Go To The Mall», som Cobie Smulders forøvrig fremførte under Comic-Con:

Barnas lidelse i påvente av at Ted skal komme til poenget er gøy, om enn ikke helt realistisk. A.V. Club påpeker nemlig at historien, fortalt gjennom 184 episoder, totalt bare tar 67 timer.

På den annen side kan det jo være at vi som tv-seere er velsignet med å kun få høydepunktene, mens barna har måttet høre absolutt alt. Teori!

Her er forresten en annen teori:

Kan det være at «How I Met Your Mother» er inspirasjonen bak Karl Ove Knausgårds endeløse utlevering av store og mindre store livshendelser i «Min Kamp»?

Er Knasugård vår norske Ted Mosby?

Og betyr det at «How I Met Your Mother» kanskje er en passende modell for å lage TV-serie av romanene?

Den kan hete… «Karl & Co»?

Sånn forøvrig starter niende og siste sesong av «How I Met Your Mother» 23. september. Cobie Smulders og Neil Patrick Harris har ord: