I går kom den første traileren til MGM/Paramounts potensielle sommer-blockbuster «Hercules», som har Tobias Santelmann, Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal på rollelista.

Men hvor ble det av de norske skuespillerne i traileren?

De aller fleste norske journalistene satt jo klare med titler som «Se blodet sprute når Aksel Hennie går amok med øks i Hollywood» osv. Skuffelsen var så stor at VG Nett i går kveld lagde saken «Tobias Santelmann og Aksel Hennie klippet vekk fra Hollywood-trailer».

hercules_tweet

At hjemlige journalister var ekstra opptatt av de norske skuespillerne er ikke unaturlig heller, da i hvert fall Hennie og Santelmann har betydelige roller.

Hennie og Bolsø Berdals figurer tilhører armeen til Hercules – den ekstremt blodtørstige krigeren Tydeus (Hennie) og Atalanta (Bolsø Berdal).

Tobias Santelmann spiller Hercules’ hovedfiende Rhesusen blond og barbarisk revolusjonær.

Nå viser det seg likevel at man kan få et glimt av Santelmann og Hennies karakterer. Hvis man ser sinnssykt nøye.

Hennie hjelper oss selv via sin Instagram-konto:

hennie

Tobias Santelmann er også spottet via Instagram:

santel

At traileren har nærmest 100 prosent fokus på Dwayne Johnson er jo ikke rart i det hele tatt (fintfolk som Ian Macshane og John Hurt er vel heller ikke i traileren?) . Dette er Johnsons kanskje største rolle til nå, og studioene bak filmen skal jobbe hardt med å bygge muskelbuntens star power om de skal få utbytte av 600-millionerkronersinvesteringen.

I går bekreftet for øvrig Johnson at han har takket ja til å spille en superheltkarakter fra DC Comics-universet. Slashfilm har detaljene.