Belgiske «Bullhead» er jeg skikkelig lei meg for at jeg ikke har fått sett ennå (det er ikke så lett å få tak i den hvis man er opptatt av å holde seg på riktig side av loven).

Jeg mener, den fikk jo en publikummer under Tromsø internasjonale filmfestival til å besvime!

Filmen ble forresten også nominert til Oscar for beste fremmedspråklige film, og det har åpenbart åpnet noen dører for regissør Michael Roskam (til venstre på bildet øverst, til høyre ser du «Bullhead»-hovedrolleinnehaver Matthias Schoenaerts).

HBO har nå snappet opp belgieren, og fått ham til å skrive og regissere en pilot til en tv-serie kalt «Buda Bridge», melder Deadline.

Ikke veldig mye er kjent om serien, annet enn at den skal foregå i Brussel, at en kvinne blir drept, og at det er miks av krim, drama og litt scifi.

Men vent, det er mer! Michael Mann skal nemlig være med på produksjonssiden. Fint å se at Mann og HBO fremdeles er venner, selv om HBO kansellerte Manns «Luck» på ganske brutalt vis.

«Breaking Bad»-produsent Mark Johnson er forresten også med på dette potensielle superlaget.

Som mange sikkert vet er ikke en pilotbestilling det samme som at en serie blir noe av – den beslutningen blir først tatt når HBO-sjefene får sett og vurdert pilotepisoden.

Vi krysser uansett fingrene for at dette etter hvert blir noe vi alle får se.