De fleste av oss kjenner best Adam Driver fra rollen som serieskaper og hovedrolleinnehaver Lena Dunhams av-og-på-kjæreste i HBO-serien «Girls».

Dunham er imidlertid ikke den eneste som har fått opp øynene for skuespilleren – flere andre kjente regissører har puttet ham i filmene sine de siste årene.

Fra før har han større og mindre roller i «Frances Ha» (Noah Baumbach), «Lincoln» (Steven Spielberg), «J. Edgar» (Clint Eastwood) og «Inside Llewyn Davis» (Coen-brødrene) under beltet.

Nå er turen kommet til Martin Scorsese. Showbiz 411-journalist Roger Friedman skriver at Driver har fått det som later til å være en større rolle i lenge etterlengtede «Silence», en Scorcese-thriller lagt til Japan i det 17. århundret.

Der vil han ifølge Variety få selskap av Andrew Garfield og Ken Watanabe.

Garfield skal spille den portugisiske jesuitt-presten fader Rodrigues, som reiser til Japan for å etterforske rykter om at hans mentor har blitt forlatt av kirken, mens Watanabe spiller tolken hans.

Med seg på reisen har Garfield en annen prest. Foreløpig er ingen skuespiller offisielt bekreftet til rollen, men det er nå nærliggende å tro at det er denne oppgaven som vil falle på Driver.