Regissør J.J. Abrams har nettopp bekreftet at han og medforfatter Lawrence Kasdan har levert inn et ferdig manus til den sjuende «Star Wars»-filmen, etter en smule turbulens.

Ifølge The Wrap fortalte Abrams under en tilstelning i regi av Television Critics Association i går at filmen nå er dypt inne i pre-produksjon.

Samtidig benyttet regissøren anledningen til å kommentere de mange ryktene om filmens rollebesetning, og da spesielt ryktet om at han er i kontakt med Jesse Plemons fra «Breaking Bad» om en rolle.

– Han er en av skuespillerne vi har prata med, ja. Men, du vet, det er ikke ofte jeg leser artikler om skuespillere jeg kommer til å ha møter med.

Med andre ord: Ta en god porsjon av casting-ryktene som svirrer rundt omkring med en klype havsalt.

Ikke at Abrams later til å ha så mye imot ryktene.

– Det er fint, fordi det viser at det er interesse for filmen. Men det er helt utrolig å se hvor mange gærne ting som dukker opp, som folk deretter kommenterer. Hvor glade eller skuffa de blir av noe som er helt usant. For å være helt ærlig så er det en hel masse støy.

Foruten å regissere neste kapittel av «Star Wars» er Abrams også involvert i en rekke andre prosjekter for tida.

Han skal produsere den tredje «Star Trek»-filmen, den femte «Mission Impossible»-filmen og en «Cloverfield»-oppfølger.

Samtidig samarbeider han med «Gravity»-regissør (og Filter-favoritt) Alfonso Cuaron om den overnaturlige tv-serien «Believe» (kommer i løpet av våren), og han kan også være i ferd med å lage film av Valve-spillseriene «Half-Life» og «Portal».

Førstnevnte er nok litt mer sannsynlig enn sistnevnte, i hvert fall foreløpig. Som Abrams svarte Polygon i fjor om hvor reelle prosjektene er:

– Det er så ekte som noe kan være i Hollywood. Noe som betyr at vi virkelig snakker med Valve, vi kommer nå til å hente inn en manusforfatter, og vi har mange veldig interessante ideer.