«Frankenstormen» Sandy har herjet over det amerikanske kontitent de siste dagene, med fatalt utfall. Mange har dessverre mistet livet, enda flere er blitt hjemløse og de materielle skadene er på flere titall milliarder dollar.

Men et resultat av stormen og de påfølgende oversvømmelsene vi ikke så komme, var at innspillingen av Darren Aronofskys storfilm «Noah» med Russell Crowe i hovedrollen nå er forsinket grunnet den høye vannstanden. Strekker ironien seg helt opp til himmels, mon tro?

Det viser seg at den enorme arken som er bygget for filmen ikke var tiltenkt en ekte flom, og filmcrewet måtte avbryte innspillingen for å redde den nesten 140 meter lange liksomarken som holder til i Oyster Bay, New York.

Emma Watson, som spiller Noas svigerdatter Ila i filmen, lot ikke sjansen gå fra seg på Twitter:

Noa selv, Russell Crowe, hadde dette å si:

Forøvrig: Et annet filmrelatert skip som er blitt direkte berørt av Sandy, er den velkjente kopien av HMS Bounty, bygget til Marlon Brando-filmen «Mytteriet på Bounty» fra 1962.

Ifølge Dagbladet kom bare 14 av mannskapet på 16 fra det med livet da stormen traff skipet flere kilometer fra land sørøst for South Carolina. Før skipet gikk ned, rakk det også å spille en viktig rolle i «Pirates of the Carribbean»-filmene: