Altså, ikke at vi trodde at Michael Bays kommende Teenage Mutant Ninja Turtles-film ville være materiale for neste års Oscar – vi er ikke naive.

Men det er tross alt snakk om reboot nummer to, og det HAR jo skjedd at smarte folk klarer å gjøre godt der andre ikke lykkes like bra tidligere. Se bare hvilken reise Batman har lagt bak seg på lerretet.

Det er kanskje ikke like enkelt å lage storstilt drama om pizzaelskende ninjaskilpadder. Og Michael Bay er kanskje ikke rett mann til akkurat den jobben.

Alt håp om lærte lekser forsvant imidlertid ut vinduet i det øyeblikket Bay sluttet fred med Megan Fox og hentet henne inn til den kommende «Turtles»-filmen. Som Bay selv skriver på sin hjemmeside: «TMNT: we are bringing Megan Fox back into the family!»

Dette er altså dama som etter to «Transformers»-filmer sammenlignet Bay med Napoleon og Hitler – hvorpå Bay kom med en «beklagelse»:

I’m sorry, Megan. I’m sorry I made you work twelve hours. I’m sorry that I’m making you show up on time. Movies are not always warm and fuzzy.

Å følge utviklingen av den neste filmen kan med andre ord nesten bli mer spennende enn selve filmen – dette kan umulig være en krangel som er helt over?

Jaja, de som skal markedsføre filmen gnir seg sikkert i henda, «Megan Fox er er jo FOXY» og alt det der. Selv skulle vi gjerne sett at hun her fikk en liten rolle i filmen: