Og DER var jeg våken!

«Anchorman» regnes av mange (menn) for å være 2000-tallets beste komedie (i enkelte kretser går man enda lenger, «Lydverket»-programleder Asbjørn Slettemark har også har nevnt den som tidenes beste film).

Hovedrolleinnehaver Will Ferrell og regissør Adam McCay har lenge forsøkt å få til en oppfølger, uten å lykkes. Særlig spilte «Anchorman» inn lite penger utenfor USA, der man åpenbart skal være mer enn gjennomsnittlig interessert i amerikansk humor for å være interessert. Men det er på ingen måte vanskelig humor, i en mer rettferdig verden ville den spilt inn minst like mye som «The Hangover».

Nå har likevel Paramount bestemt seg for å gi grønt lys til «Anchorman 2». Offentliggjøringen skjedde på «Conan» i går, der selveste Ron Burgundy stilte i karakter – med jazzfløyte og alt. Se video av det hele i vinduet øverst.

Det er også bekreftet at Brick Tamland (Steve Carell) og Brian Fantana (Paul Rudd) returnerer til toeren, og vi regner med at det også blir plass til noen mindre roller for flere kjente skuespillere (i eneren dukket blant annet Jack BlackVince Vaughn, Luke Wilson og Ben Stiller opp).

Har du ikke sett eneren tidligere, anbefaler vi varmt at du gjør det – jeg sitter i hvert fall og hører på «Afternoon Delight» og gliser i morgenkaffen.