Ok, så har vi kanskje vikarierende motiver for å skrive denne saken, men likevel:

Diverse amerikanske bransjemedier rapporterer nå at New Line har bestilt manus til en oppfølger til den overraskende suksessrike komedien «Horrible Bosses» (de vikarierende motivene: den første filmen blir i løpet av kort tid tilgjengelig for leie hos Comoyo Film).

De tre originale hovedrolleinnehaverne Jason Bateman, Charlie Day og Jason Sudeikis skal også være med på en ny runde, mens manus igjen skrives av radarparet John Francis Daley og Jonathan Goldstein.

(Trivia: Manusmann Daley (nå en av de heiteste nye forfatterne i Hollywood) var hovedrolleinnehaver i serien «Freaks and Geeks» , som også kickstartet karrieren til folk som James Franco, Seth Rogen og Jason Segel:

)

Uansett: Det er ikke veldig rart at New Line vil ha en oppfølger til «Horrible Bosses», da den spilte inn 200 millioner dollar på verdensbasis og bare kostet 35 millioner dollar å lage.

«Hangover 2» har også vist at komioppfølgere av denne typen kan være vel så lønnsomme som originaler, selv om man alt man trenger å gjøre er å ta akkurat det samme manuset og flytte handlingen til et annet land.

En annen styggmunnet komedie som trolig får en oppfølger, men som dessverre ikke er tilgjengelig på video on demand i Norge, er glitrende «Bridesmaids».

Universal vurderer nå å gå videre med en oppfølger – men uten hovedrolleinnehaver Kirsten Wiig, som ifølge Hollywood Reporter syns bonusen hun og de andre jentene fikk fra filmstudioet (100 000 dollar) var altfor lav med tanke på summene filmen har spilt inn (288 millioner på verdensbasis).

Spørsmålet er bare om Universal klarer å overbevise resten av «Bridesmaids»-gjengen (produsent Judd Apatow, Oscar-kandidat Melissa McCarthy) om å bli med, når Wiig takker nei. Les mer om saken hos Hollywood Reporter.